VÅRA TJÄNSTER

hemstädning_nice.jpg

HEMSTÄDNING

Visst skulle det vara härligt att slippa härja runt med dammsugaren, svabba golv, tvätta toan och kämpa med allt annat som behöver göras rent. Slipp vardagsstressen helt enkelt.

2020-05-07 11.35.39.jpg

STORSTÄDNING

En riktig storstädning kan verkligen få en bostad att kännas som ny, vilket kan vara skönt inför högtider eller bara som en uppfräschning av hemmet. 

senior.jpg

SERVICE & SENIORTJÄNSTER

Vi kan hjälpa till både inne och ute med allt frångräsklippning till inköp och lakansbyte. Vi kan ta hand om tvätten, följa med dig till bank och apotek mm. 

FÖNSTERPUTS

Kixons professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt och tar bort stänk och smutsränder. Boka nu och få kvarterets renaste rutor! 

BYGGSTÄDNING

Är bygget klart och redo för besiktning? Inte utan en rejäl byggstädning. Av oss får ni en prisvärd och kostnadseffektiv städning av er byggarbetsplats.

tobbe.jpg

SANERING

Behöver du få hjälp med sanering av en bostad där vanlig städning inte räcker till? Rökning, översvämning eller kanske en längre tid av otillräcklig städning?

2020-03-09 12.26.51.jpg

FLYTTSTÄDNING

Vår nöjd kund-garanti säkerställer att både den som flyttar ur och den som flyttar in blir nöjd med resultatet.

trappstädning-kixon.jpg

TRAPPSTÄDNING

Trappstädning för en ren och trivsam känsla. Trappstädning innebär att entréer och trapphus ska vara rena, trivsamma och trygga. 

IMG_2532.jpg

GOLVVÅRD

Golvvård  - Förläng livslängden!

Trä, plast, laminat, sten eller textil spelar egentligen ingen roll. Vi har kunskapen att väcka liv i golv som sedan länge tappat lystern.

45723606_559723904476695_314061591947090

FÖRETAGSSTÄDNING

​​​Vi utför all slags städning på små, mellanstora och stora företag. Allt från det lilla kontoret till de stora industrierna.

dödsbo städning kixon.jpg

DÖDSBON

När en närstående gått bort kan vi hjälpa er att ta hand om dödsboet. Vi erbjuder flyttstädning, tömning och bortforsling mm. 

Hotel handdukar

HOTELLSTÄDNING

Välstädade rum är en av dem viktigaste trivselfaktorerna hos hotellgäster. Vi på Kixon vet hur man snabbt och effektivt städar ett hotellrum och lämnar det fläckfritt, välbäddat och väldoftande.