• Facebook
  • Instagram
 mysigt kök

Hemstädning

Hemstädning - Slipp vardagsstressen!

Visst skulle det vara härligt att slippa härja runt med dammsugaren, svabba golv, tvätta toan och kämpa med allt annat som behöver göras rent. Slipp vardags-stressen helt enkelt.

 

Vi tar hand om städningen i ert hem och vi kommer tillsammans fram till en lösning som passar er vad gäller frekvens, städdag och klockslag.   Som kund bestämmer du vad som skall ingå i er städning, vi gör det ni vill ha hjälp med!

 

Återkommande städning
När vi kommer hem till dig är det viktigt att du ska känna dig nöjd med resultat. Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som vi strävar efter att du ska känna efter varje besök.


Oberoende av hur ofta du önskar ha städhjälp så utförs varje städning enligt vår städlista. Våra städproffs följer noggrant alla de moment som städlistan innehåller, men vi är också öppna för att anpassa städningen efter just dina individuella önskemål och behov för att du ska känna dig lika nöjd efter varje utförd städning!

Vid återkommande städning hjälper vi dig även med andra tilläggstjänster såsom fönsterputsning, strykning och tvätt.

Om RUT-avdrag
Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Kixon när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Läs mer om RUT-avdrag här >>

1/5
slider-rut_1.png

Kontakta oss 
Ring eller maila oss så berättar vi vad vi kan göra för just ditt hem. Tel: 0581-660 298 eller mail: info@kixon.se

 

Här finns vi
Kixons städteam utgår från Lindesberg och Örebro men städar i hela Örebro län så som t ex Örebro, Lindesberg, Karlskoga, 
Kopparberg, Guldsmedshyttan, Storå, Nora, Gyttorp, Frövi, Fellingsbro, Stora Mellösa, Odensbacken, Ervalla med omnejd.​

Se vad som ingår vid hemstädning.  Självklart anpassar vi så som ni vill ha det.