top of page
Window-Cleaning-Services-in-Kent.jpg

Fönsterputs

Fönsterputs

En fönsterputs är detaljen som gör skillnaden. Kixons professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt och tar bort stänk och smutsränder. Boka nu och få kvarterets renaste rutor! Du vet väl att tack vare RUT-avdraget så betalar du bara 50% av arbetskostnaden. 

Att putsa fönster hör till de sysslor som ofta skjuts upp, ibland så länge att det nästan är svårt att avgöra vädret där utanför glaset. Kixons professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt och tar bort stänk och smutsränder.

Hos oss på Kixon får du alltid trygg och säker hjälp av specialistutbildade fönsterputsare.

 

Vi utför våra tjänster i hela Örebro län så som Lindesberg, Örebro, Karlskoga, Nora, Kopparberg, Stora Mellösa med omnejd till både privatpersoner och företag. 

Inga fönster är för svåra. Våra fönsterputsare har höghöjds-certifikat så gäller det höga hus/fönster så hyr vi in skylift. 

Om RUT-avdrag
Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Kixon när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Mall för att räkna ut antal fönster

slider-rut_1.png
antal fönster

*Så här räknar du ut antalet fönster:

Alla-fönster.png
bottom of page