top of page

Flyttstädning

FLYTTSTÄDNING

Boka professionell flyttstädning med Kixon (fönsterputs ingår). Utbildad personal med kollektivavtal, fast pris och kvalitetsgaranti. Vi finns i Lindesberg, Örebro, Storå, Kopparberg, Nora, Frövi med omnejd.

Städning med Nöjd kund garanti 
Vår nöjd kund-garanti säkerställer att både den som flyttar ur och den som flyttar in blir nöjd med resultatet.

 

På så sätt slipper du som säljare oroa dig över att behöva åka tillbaka och rätta till något och som köpare kan du känna dig trygg med att städningen är ordentligt utförd. 

 

Vad ingår i en flyttstädning? 
En flyttstädning är en total genomgång av bostaden efter att den tömts på möbler. Samtliga ytor dammsugs och, om material och förhållanden tillåter, våttorkas. Även svåråtkomliga och höga ytor städas vid en flyttstädning. Att även inkludera fönsterputs vid flyttstädningen är standard.

Läs mer nedan om hur vi städar respektive rum.
 

Dessa moment ingår i Kixons flyttstädning:
 

 • Samtliga bostadsutrymmen

  Dammtorkning på och bakom element. Dammtorkning och avfläckning av väggar, dörrar, snickerier, strömbrytare, eluttag, trösklar, ledningar, rör. Rengöring av ventiler, fasta garderober, skåp, lådor, fönsterbrädor, fönsterbänk. Fönsterputs in- och utsida samt mellan glasen. Dammsugning och fukttorkning av golv.
   

 • Badrum, toalett

  Rengöring ventiler, väggar, kakel, handfat, badkar (även under), toalettstol, bidé, badrumsskåp, rör, vattenledningar, duschkabin,
  rensning och rengöring av golvbrunn.

   

 • Kök
  Rengöring av kåpa, spisfläkt inkl filter, häll samt kokplattor inkl. kanter på spis, sidor på spisen, ugn och plåtskåp, plåtar och galler, kylskåp och frys in- och utvändigt, skåp, luckor och stommar, diskbänk inkl ho och blandare, skärbräda, diskmaskin, mikrovågsugn, kakel, väggar, kryddhylla.

   

 • Tvättstuga
  Rengöring av tvättmaskin (doseringsfack, lucka, filter), torktumlare (lucka samt filter), torkskåp

   

 • Förråd, garage 
  Avtorkning fast inredning. Sopning av golv.

Vad kostar en flyttstädning egentligen?
Kostnaden beror på tiden det tar att utföra städningen.  För att få en ungefärlig bild av kostnad - fyll i formuläret nedan. För en mer exakt bild - skicka in en gratis förfrågan till oss på nedanstående formulär eller maila oss direkt på info@kixon.se. Självklart går det bra att ringa också på tel: 0581-660 298.

Om RUT-avdrag
Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Kixon när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Läs mer om RUT-avdrag här >>

slider-rut_1.png

Förfrågan flyttstäd

Skicka in en kostnadsfri förfrågan. Vi återkommer inom 24 timmar (måndag-fredag). 

Ibland hamnar våra svar i din skräpkorg i mailen. Kolla även där om du inte fått svar i tid. Ni kan också maila direkt till 
info@kixon.se eller ringa på telefon 0581-660 298.

Förfrågan
bottom of page